Opinie o Nas
Menu
Producenci

BUDYŃ CZEKOLADOWY BEZGLUTENOWY BIO 43 g - NATUR COMPAGNIE

Dostępność: Dostępny
Wysyłka w: 1-2 dni
Cena: 4,00 zł 4.00
quantity szt

Opis

SKŁADNIKI
skrobia kukurydziana*, kakao w proszku odtłuszczone* (30%), ekstrakt waniliowy*, sól morska  (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA (na 500 ml mleka) 
1. Zawartość torebki wymieszać z 6 łyżkami zimnego mleka (3,5% tłuszczu) i 2 łyżkami cukru trzcinowego
2. Pozostałe mleko zagotować
3. Zdjąć garnek z ognia i wlać rozmieszany proszek
4. Ciągle mieszając gotować jeszcze przez chwilę
5. Gotowy budyń przelać do salaterek i schłodzić przez co najmniej 4 godziny

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g PRODUKTU PRZED PRZYGOTOWANIEM
Warość energetyczna: 454 kJ / 108 kcal
Tłuszcz: 3,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g
Węglowodany:  15,8 g
w tym cukry: 11,0 g
Białko: 3,4 g
Sól: 0,1 g

NFORMACJE ALERGENNE
Może zawierać mleko (łącznie z laktozą), soję, gorczycę, seler, jaja

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu


do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl